Otvoritveni poročni ples

17.03.2019

Bliža se čas, ko si bosta z ljubljeno osebo na poročni slovesnosti izmenjala prstane ter si obljubila večno ljubezen. Poleg trenutka, ko bosta dahnila svoj 'da", vama bo ostal v trajen spomin vajin prvi ples v vlogah moža in žene.

Razumemo, da imata verjetno različno plesno predznanje, ali pa sploh še nikoli nista zaplesala skupaj. Mogoče imata rada kaj bolj modernega, ali pa sta ljubitelja klasične elegance. Želilta pravi spektakel, ali le nekaj taktov plesa, predno povabita na plesišče svoje svate? Kaj pa ples z očetom, mamo, tastom ali taščo?

1.Ponujamo vam pripravo na poroko v posebnem poročnem tečaju, v katerem se boste skupaj z drugimi mladoporočenci v nekaj tednih naučili najbolj pogosto plesane plese na porokah : počasni valček, hitri valček, fokstrot/disco fox, rumba, čačača...

Prednost tečaja za mladoporočence je, da je program prilagojen dogodku in cenovno ugoden (vsakemu paru podarimo tudi 10€ popusta za individualno uro)

Nekaterim parom bo obisk tega tečaja zadostoval, nekateri pa boste mogoče želeli svoj prvi ples še malo dodelati ali prilagodit lastnim željam in bolj izstopati. V tem primeru vam priporočamo individualne ure, na katerih se bomo posvetili samo vajinim željam in vajino znanje, ki ga bosta pridobila na poročnem tečaju oblikovali v unikatno koreografijo.

2.Individualno obravnavo in koreografijo po lastnih glasbenih željah, vam nudimo na individualnih urah plesa za mladoporočence.

Na teh urah bosta sama s plesnim učiteljem (ali učiteljico), ki mu bosta zaupala svoje želje. Prednost individualnega pristopa je, da se lahko popolnona prilagodimo vašim željam, tako po terminu vaj, izboru učitelja in izboru plesa, glasbe, oziroma koreografije. Vse to je garancija, da se bosta na svoj posebni dan počutila sproščeno in uživala v vsakem trenutku.

Zaplešite z nami v novo življenjsko obdobje! 

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi na:
031 647 637
fredidance.slovenia@gmail.com

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.