NOVO - Latinskoameriški in standardni plesi

NOVO - Latinskoameriški in standardni plesi

03.09.2020

Če so vas ali vašega otroka ob gledanju oddaje Zvezde plešejo zasrbele pete, potem ste na pravi strani, kajti plesna šola Fredi je od nekdaj valjala za dom vseh najuspešnjejših pleslcev in tekmovalcev latinskoameriških in standardnih plesov v Sloveniji in svetu, med njimi tudi Katarini Venturini, Andreju Škufci in Jagodi Batagelj, ki bo z letošnjo sezono pri nas tudi prenašala znanje na mlajše generacije.

Učili se bomo osnov vseh latinskoameriških in standardnih plesov in tako nadobudne plesalce pripravili na prihajajoča tekmovanja najprej doma, kasneje pa tudi v tujini.

Treniranje LA in ST plesov dokazano pripomore ne le h koordinaciji gibov in dovzetnosti za glasbo, ampak je tudi odličen način, kako v otroku vzbuditi občutek za samodisciplino, vztrajnost in potrpežljivost. Uči nas tudi lepe drže in nenazadnje bontona, ki ga v današnjem svetu še kako primanjkuje. Zatorej ne odlašajte in svojega otroka vpišite v začetni trening LA in ST plesov!!

KDAJ?

Vsak TOREK

14.30 - 15.30 otroci 6 - 9 let
16.30 - 17.30 mladina 10 - 15 let
 

Prijavnica

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!

    1. Plesni klub Fredi varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.